HTML

Érthetően

Az Érthetően blogon az Érthetően az Egészségért Alapítvány aktivitásaival kapcsolatban szolgálunk háttéranyagokkal, beszámolókkal, interjúkkal.

Friss topikok

Egészség Kommunikáció Érthetően

2011.03.21. 10:12 Marc Marcov

Érthetően Az Egészségért - Egészségmegőrző Program 2011

 A Magyar Kórházszövetség az Érthetően Az Egészségért Alapítvánnyal együttműködve országos programsorozatot indít “ÉRTHETŐEN AZ EGÉSZSÉGÉRT” címmel.

 

Az ÉRTHETŐEN AZ EGÉSZSÉGÉRT PROGRAM célja a megelőzéssel, az egészségmegőrzéssel, és a betegek terápiás együttműködésével, valamint a gyermekek és felnőttek táplálkozási szokásainak kapcsolatban tájékoztató programok szervezése.

A szervezők az egészségmegőrző program során nyílt egészségnapokat, tematikus kiállításokat valamint orvosi továbbképzéseket rendeznek két budapesti és hat vidéki kórházban.

A Program nagykövetei: Dobó Kata, Görög Zita és Gianni, akik személyes példáikon keresztül kívánják fölhívni a figyelmet az egészséges táplálkozás és a betegek terápiás együttműködésének fontosságára.
 

Nyitó rendezvény:

Szent Imre Kórház, 1115 Budapest, Tétényi út 12-16.
2011. március 23.


A rendezvényen a kórház aulájában 10:00 órától lehetőség nyílik egészségmegőrzéssel kapcsolatos kiállítások megtekintésére, kérdéseket tehetnek fel szakértőinknek, valamint részt vehetnek egészségügyi szűréseken.

Az ÉRTHETŐEN AZ EGÉSZSÉGÉRT PROGRAM további helyszíneiről és időpontjairól bővebben www.erthetoen.hu címen tájékozódhat!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erthetoen.blog.hu/api/trackback/id/tr372758080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása